Porota Beauty of Help Award má rozhodnuto!

26.3.2023
Odborná porota Beauty of Help Award pro rok 2023 už zná laureáta! Veřejnost se jeho jméno ale dozví až na konci května, kdy bude ocenění slavnostně předáno. Do půlky května ještě se ještě v online hlasování rozhodovalo o Ceně veřejnosti.
Porota Beauty of Help Award má rozhodnuto!

Eva Zažímalová, Vladimíra Dvořáková, Ondřej Vlček, Eva Lustigová, Lucie Vidovičová, Klára Šplíchalová, Taťána Kuchařová - právě tito lidé na začátku března rozhodli o tom, kdo si letos odnese ocenění Beauty of Help Award. Jméno je však zatím tajné. 

Odborná porota opět zasedala v krásných prostorách showroomu našeho partnera Laufen a mimo jiné 7. března také rozhodla o užším výběru nominovaných, které poslala do klání o přízeň veřejnosti. 

Cenu veřejnosti si odnese jeden z těchto lidí: Miloň Čepelka, Helga Hošková Weissová, Dana Němcová, Soňa Nigrinová, Marie Vavroňová.

Kdo to bude? O tom rozhodovala veřejnosti v online hlasování. Jméno držitele Ceny veřejnosti bude známé také právě na galavečeu oceňování 29. května.

 

Mrkněte také na fotky ze setkání poroty - a děkujeme LAUFEN za propůjčení prostor a veškerou péči.

              

 

Foto: Šárka Rao

 

Ocenění Beauty of Help Award

Beauty of Help Award je čestný titul udělovaný každoročně Nadací Krása pomoci osobnostem, které jsou i ve vyšším věku aktivní a inspirují ostatní napříč generacemi a obory, či jsou inspirací svými občanskými postoji. Cílem tohoto ocenění je mimo jiné otevřít diskuzi na téma respektování stáří a stárnutí ve společnosti a mezigenerační solidarity.

 

Jaké ceny se udělují?

Čestný titul Beauty of Help Award - z nominací veřejnosti vybírá porota

Čestné uznání – cena, kterou obdrží všichni nominovaní do užšího výběru

Cena veřejnosti – on-line hlasování veřejnosti, výběr kandidáta z užších nominací