MALL.CZ

10.8.2023
Mall.cz je dlouhodobým partnerem Nadace Krása pomoci. Od roku 2020 tak seniory pravidelně podporují materiálně i finančně - a to několika miliony korun. Do spolupráce jsou zapojeni také zaměstnanci, kteří v čase předvánočním nakupují dárky klientům.
MALL.CZ

Při platbě kartou na MALL.CZ můžete věnovat 20 Kč pro osamělé seniory. Od března 2021 do července 2023 to bylo celkem 2 a půl milionu korun! To je velká podpora a pomoc, díky níž mohou senioři žít bezpečně a důstojně a mají na koho se obrátit.  

Jen pro představu - díky této částce můžeme poskytnout 2 a půl tisíce konzultací seniorům a pečujícím a naše koordinátorky péče mohou pomoci 130 seniorům a 30 pečujícím. 

 

2020 - Víkend pro seniory aneb Tahle země je i pro starý - Mall.tv (ve spolupráci s Brainzone) uvedla koncerty na podporu důstojného stáří. Díky koncertům a přenosům se podařilo vybrat 800 tisíc korun a část peněz šla na přímou pomoc seniorům. Při celosvětové pandemii Covidu Mall.cz také poslal Nadaci a její klientům RESPIRÁTORY. Mall.cz rozdával radost klientům Nadace i o Vánocích. A "zaměstnal" i Ježíškovu pomocnici Taťánu Kuchařovou. Praktické dárky vždy potěší a hlavně - pomohou. 

2021 - Opět v čase vánočním potěšili klienty Nadace zaměstnanci MALL.cz, kteří pro ně připravili překvapení v podobě praktických dárků, jako jsou varné konvice, mobilní telefony, tlakoměry, vyhřívané dečky a další. Nadílka to byla veliká a obdarovali více než 30 seniorů!  

Mall.cz se v roce 2022 stal generálním partnerem BEAUTY OF HELP AWARD 2022, ceny, která vyzdvihuje stáří a oceňuje osobnosti, které i ve vyšším věku inspirují své okolí. Ve stejném roce a opět o Vánocích pak zaměstnanci Mall.cz vymysleli, nakoupili a zabalili praktické dárky jako jsou župany, povlečení, varné konvice nebo například poukázky na nákup, které klienti, zvláště v době zdražování, velice ocenili.