Oslavy Dne seniorů se Sukovým kvartetem

1.10.2024
Oslavili jsme Mezinárodní den seniorů ve velkém stylu! Tentokrát v trochu jiném formátu, než v předchozích třech letech. Uspořádali jsme nádherný koncert vážné hudby v podání Sukova kvarteta složeného ze studentů HAMU. Pozvání přijali nejen naši milí klienti, ale i partneři, kteří s námi sdíleli tento výjimečný okamžik.
Oslavy Dne seniorů se Sukovým kvartetem

Josef Suk a Bedřich Smetana. Tito dva velikáni české hudby byli s námi na oslavách letošního Mezinárodního dne seniorů! A to proto, že jsme letos pro naše klienty i další seniory uspořádali koncert vážné hudby. V nádherných prostorách Sálu Bohuslava Martinů v Lichtenštejnském paláci jim hrálo Sukovo kvarteto složené ze studentů HAMU a zazněly právě skladby Josefa Suka a Bedřicha Smetany. 

A poté hosty čekalo ještě tradičně občerstvení - sklenka dobrého víno a catering ze sociálního podniku Kavárna Bílá vrána. 

Díky patří partnerům akce: společnost SLEVOMAT (pomoc s uspořádáním sbírky na tuto velkolepou akci), HAMU (za zapůjčení krásných prostor) a proděkan profesor Leoš Čepický (záštita), Bio vinařství Marcinčák, Fleurop, fotografka Šárka Rao, společnost HEWER, společnost NN životní pojišťovna.