PLES JAKO BRNO 2020

29.1.2020
Slavnostní atmosféra, skvělá hudba, jídlo, pití, lidé a ještě dobré skutky. Takový byl letošní PLES JAKO BRNO!
PLES JAKO BRNO 2020

Tančilo se na Big Band Felixe Slováčka, který doprovodila (jako vždy) skvělá Anna Julie Slováčková, na pódiu jsme viděli i Jirku Korna, který už třicet let prostě nestárne, Celeste Buckingham, v jednu ráno (a za to ho dost obdivujeme) vystoupil Ondra G. Brzobohatý.

Díky patří organizátorům, kteří tuhle super akci připravují celý rok a dávají do ní hromadu energie. Díky všem, kteří přišli – protože bez tanečníků by nebyl ples 💃Díky dražitelům, kteří poslali na dobrou věc víc než MILION A PŮL KORUN 🙏Díky dárcům do tomboly, kteří vlastně přispěli úplně stejnou částkou 😍Zvlášť bychom chtěli poděkovat brněnskému malíři Petr Kvíčala, který do dražby věnoval svůj obraz (a druhý namaloval na Ples v Rudolfinu!).

Částka, kterou se podařilo vybrat, bude rozdělena mezi nadace Krása pomoci, Nadační fond Be Charity, Nadaci Nova a nadační fond Hvězdy pro život.

Milion a půl není málo. Ani když se rozdělí na čtyři díly. A na dobré účely.

Ještě něco nás zaujalo. Na ples se většinou nechodíte najíst, na druhou stranu u tance a dobré konverzace vyhládne, a tak jsme ocenili výborný catering kombinující luxusní potraviny s těmi zdánlivě obyčejnými. Zbylé jídlo z plesu navíc ráno organizátoři odvezli do azylového domu pro muže a ženy v Centru sociálních služeb Josefa Korbela. A tomu my fandíme 🙏