Pozvěte babi na koncert

1.8.2024
I ve stáří s rozzářenou tváří aneb pozvěte babi na koncert 👴👵 Naše spolupráce s portálem Slevomat pokračuje i letos a vy tak můžete opět potěšit neznámou babi nebo dědu 🙏
Pozvěte babi na koncert

Blíží se Mezinárodní den seniorů (1. října) a my tak zase připravujeme akci, na které se senioři setkají, popovídají si a užijí si nejenom společnost a přítomný okamžik, ale i velký kulturní zážitek. Zažijí společné chvíle, při kterých aspoň na chvíli zapomenou na vše, co je trápí ♥️

Zakupte voucher na Slevomatu a pozvěte babičky a dědy na koncert, ať nejsou sami doma 🙏

 

👉👉👉 CHCI VĚDĚT VÍC

 

VÝZVA UŽ JE UKONČENA! NA KONCERT BYLO VYBRÁNO 250 000 KORUN. DĚKUJEME!

 

 

 

A jak naši klienti hodnotí akci ke Dni seniorů, kterou jsme pro ně uspořádali vloni?

Líbilo se mi moc, byla jsem moc ráda, že jsem šla. Celá ta akce byla na vysoké úrovni, asistentky se k nám chovaly moc hezky, bylo to moc hezky zorganizovaný. Netušila jsem, že je to na Plovárně takhle pěkný. Myslím, že se to líbilo všem.“ (Marta, 76 let)

Bylo to úžasný. Už v tom názvu Krása pomoci to všechno je. Byla jsem v šoku z té krásy, z ochoty všech lidí. Kdyby to bylo znovu, prosím, pozvěte mě zas.“ (Alena, 86 let)

Bylo to krásný, všichni byli moc milí a zase jsem si popovídala se známými. Hudba byla taky skvělá. Připomnělo mi to mládí, kdy jsme s mužem chodili tančit každou sobotu. Mám na to moc hezké vzpomínky.“ (Jana, 79 let)